شنبه تا چهارشنبه

از ساعت 9 الی 19

تهران، پاسداران

بوستان نهم، پلاک 121، طبقه دوم، واحد نه

تماس با ما

09191690107 - 02122547061

لگو فیزیوتراپی چیستا
شنبه تا چهارشنبه

از ساعت 9 الی 19

تماس با ما

02122547061

تنیس البو یا سندرم آرنج تنیس بازان نوعی بیماری و آسیب شایع در مفصل آٰرنج است که با درد و التهاب قسمت خارجی آرنج مشخص می شود.

درد ممکن است به ساعد و بازو نیز منتشر شود و سبب ضعیف شدن عضلات دست و بازو نیز شود ، شروع علائم نیز معمولا تدریجی است و سبب اختلال در عملکرد طبیعی آرنج می شود.درد معمولا در محلی رخ می‌دهد که تاندون‌های عضلات ساعد به برآمدگی استخوانی روی خارج آرنج متصل می‌شود. درد گاهی در مچ و ساعد نیز منتشر می‌شود

این بیماری نوعی آسیب کششی تکراری است که در اثر استفاده بیش از حد از تاندون و عدم موفقیت در بهبود تاندون رخ می دهد.

استفاده بیش از حد از عضلات پشت بازو و حرکات مکرر آرنج مهم ترین عاملی است که ریسک بروز این عارضه را افزایش می دهد به همین دلیل است که شیوع این آسیب در ورزشکاران رشته تنیس و افرادی که آرنج آن ها تحرک بالایی دارد بیش از سایر افراد است.

شیوع این آسیب در سنین ۳۰ تا ۵۰ سال بیش از سایر سنین است.

پزشک برای تشخیص دقیق تنیس البو و افتراق آن از سایر آسیب ها علاوه بر معاینه فیزیکی و بررسی علائم بالینی بیمار از روش ها و تست ها تشخیصی همچون سی تی اسکن و ام آر آی بهره می برد.

علائم تنیس البو

تنیس البو

دلایل و عوامل خطر

روش های درمان

کاهش سطح فعالیت برای کاستن از میزان فشاری که به آرنج آسیب دیده وارد می شود ضروری است.

استفاده از کمپرس گرم نیز با افزایش جریان خون موضعی و عمومی به تسکین درد و سایر علائم در بیمار کمک می کند.

استفاده از بریس و آرنج بند طبی نیز با نظر پزشک می تواند کمک کننده باشد ، بریس دامنه حرکتی آرنج را در یک محدوده مشخص محدود می کند تا درد بیمار کاهش پیدا کند و از حرکات ناخواسته و شدید آرنج جلوگیری شود.

استفاده از داروهایی مانند پاراستامول و داروهای غیراستروئیدی ضدالتهاب مانند ایبوپروفن کاهش درد و التهاب ناشی از این آسیب کمک زیادی می کند.

فیزیوتراپی موثرترین روش در درمان غیرجراحی تنیس البو است که با مراجعه به کلینیک فیزیوتراپی چیستا در پاسداران می توانید از آن بهره مند شوید.

فیزیوتراپیست برنامه تمرینی ویژه ای را برای بیمار در نظر می گیرد و مجوه انجام تمرینات را به بیمار آموزش می دهد ، لیزر درمانی و الکتروتراپی نیز در کنار تمرینات ورزشی برای کمک به درمان سندرم آرنج تنیس بازان توسط فیزیوتراپیست مورد استفاده قرار می گیرند.

در صورت عدم بهبودی شرایط بیمار با روش های ذکر شده جراحی به عنوان آخرین راهکار درمانی انجام خواهد گرفت.

 

کلمات مرتبط :

فیزیوتراپی در پاسداران – فیزیوتراپی آرنج – فیزیوتراپی در هروی – فیزیوتراپی ورزشی – فیزیوتراپی در فرمانیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *